UCUZA UÇMAK

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

Hollanda Amsterdam Schipol Havaalanı aktarmalı giden KLM havayolları diger sirketlere gore cok ucuzdur. Schipol Havaalanında sigara içmek yasaktır.Herhangi bir sigara odası da bulunmamaktadır.

-------------------------------------------------

TAYLAND

Türkmenistan Aşkabat Havaalanı aktarmalı giden Türkmenistan Havayolları İstanbul-Bangkok Hattında ki en ucuz uçuşu sağlamaktadır. Özellikle Z class biletleri cok ekonomiktir. Ayrıca Aşkabat beklemeleri 3saat ve 5saat arası olduğundan diğer aktarmalı uçuşlara göre de çok caziptir.Haftanın 2 günü gidiş (Cuma/Cumartesi) ve 2 günü dönüş (Cumartesi/Pazar) uçuşları mevcuttur.

-------------------------------------------------

K.K.T.C

İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havaalanlarından ucuz uçuşlar bulabilirsiniz yalnız dikkat etmeniz gereken Kıbrıs uçak biletlerinizi gidiş dönüş olarak almak ve mutlaka seyahat tarihinizden 2 ay önce almaya özen göstermektir. Fırsatlar ve Promosyonlu Biletler Bölümünden Secim yapınız Bu bölümde ki biletler iadesizdir. Pegasus Havayolları , Thy , Anadolu Jet ve Atlas jet


-------------------------------------------------


GÜRCİSTAN


Gürcistana uçakla gitmenin en ucuz yolu Pegasus Havayolları ndan gecmekte. İstanbul Sabiha Gökçen - Gürcistan Tiflis Uçuşları Haftanın 4 günü gidiş ve gelis olarak mevcut fiyatlarıda 160tl - 210tl arasında degisiklik göstermekte. Oldukça ekonomiktir. Thy ve Anadolu Jet inde Tiflise ucusu bulunuyor fakat Fiyatlar Oldukça Yüksek. Ayrıca yine İstanbuldan Trabzona Pegasus Havayolları ile gidebilirsiniz hergün sefer vardır fiyatları 60tl-100tl arası degismektedir.Trabzondan da karayolu ile sap sınır kapısından Batuma geçebilirsiniz. Trabzon-Batum yolu 210 km dir.Saat bası yerel otobus firmaları hizmet vermektedir.

1 yorum: