KOH LARN ADASI 2012

KOH LARN ADASI
Pattaya - Koh Larn adası Liman Kalkış yeri
11/09/2012

Salı günü 10 da kalkıpta birşeyler yiyip limana doğru yürümeye başladık. Koh Larn adasına bir sürü aktivite turları düzenlenmekte fiyatları da 1500 Baht kişi başı fiyat istiyorlar fakat bizim için bu fıyat oldukça yüksek neticede sizi yüzmeye götürüyorlar ve öğle yemeği veriyorlar hepsi bu biz turla değil de kendi başımıza gitmekte karar kılıyoruz. Pattaya - Koh Larn adası gidiş geliş 60 baht ve pattaya dan adaya 08.00-09.00-11.00 ve 13.00 te olmak üzere günde sadece 4 sefer bulunmakta adadan da pattaya ya da dönüşte 15.00-17.00 ve 18.00 te olmak üzere 3 sefer bulunmakta isterseniz tabi ki ben bunu saatleri bekleyemem diyorsanız taksi gibi 1000 baht verip süper hızlı botlarla da saat bası gidip gelebilirsiniz. Biz 30'ar baht verip tekneyle adaya geçiyoruz yolculuk yaklaşık 45 dakika sürüyor. 
Tekneye yanaşan sandallar.
Ada ya yaklaşınca istediğiniz sahilde iniyorsunuz her sahilden yolcuları almaya tekneye yanaşan sandallara biniyorsunuz onlar sizi sahile götürüyor donuştede aynı işlemle tekneye transfer gerçekleştiriyorlar. Kum mükemmel deniz ılık en güzeli suyun dibi çıplak gözle görülüyor cennet gibi tam beklediğimiz gibi adada restoran tarzı büfelerde mevcut ihtiyaçlarınızı buralardanda temin edebilirsiniz ada da jetski parasailing ve muz yapmak isterseniz mevcut 30 dakika fiyatı da 1500 baht pazarlık elbette mevcut. Şezlong parası 100 baht veriyor ve denizin kumun güneşin tadını açtırdığımız 30cl lik samsong viski ile çıkarıyoruz burası huzur verici dinlenmek için ideal . Akşam 17.00 teknesiyle pattaya ya dönüş başlıyor.Pattaya daki son günüde 
Adada keyf :)
Koh Larn adasında geçirirek çok güzel geçiriyoruz Alında burada yapılacak başka aktivitelerde bulunmakta timsah çiftliği buda heykeli alkazar show fil safarisi falan ama bunlar bize hep açıcı gelmediğinden katılmadık.Son geceyi yine Walking streette geçirip içip otele dönüyoruz.









0 yorum:

Yorum Gönder